MIA MERO @ELRIDA

4 tbh   0 Okays   0 comments

What do you think of me?


You must be logged in your account in order to vote! View results

Be honest with me


Country:
500
  

Mos u mbeshtet ne mur Se bie e te ze. Mos u mbeshtet te njeriu Se vdes e te le. Mbeshtetu te ZOTI <3 se ai eshte NJE.

MIA


Write comment
NESE TE URREJNE MOS URRE NESE TE FLASIN PAS SHPINE ATY E KANE VENDIN PAS TEJE NESE TE DUAN KTHEJUA ATYRE POR NESE NUK TA KTHEJNE KTHEU LART NGA I MADHI ZOT DHE LUTJU ATIJ PER MESHIRE DHE FALJEN E GABIMEVE NESE NUK MERR DASHURINE E ATYRE QE UA KE DHENE ZOTI TA JEP ATE SHUME HERE ME TE MADHE.

MIA


Write comment
Arritja me e madhe eshte te besh te tjeret te ndryshojne per mire :)

MIA


Write comment
Mos u kushto vemendje atyre qe nuk te japin like. Mos ndrysho per ta por ndryshoji ti nese ke mundesi. GJITHKUSH DUHET TE JAPE DASHURI DHE TI DOJE NJEREZIT ASHTU SIC JANE KUSHDO DHE SIDO QOFTE.

MIA


Write comment
Joined tbh.me on 16 May 2021
Nothing else to show!

© 2022 tbh.me | Terms of use | About | Contact us