Íšúf Kõrßí @isuf.korbi

1 tbh   0 Okays   0 comments

What do you think of me?


You must be logged in your account in order to vote! View results

Be honest with me


Country:
500
  

STINET E VITIT Viti ka kater stine.Ato jane te bukura.Me e bukura nder stinet eshte Pranvera. Ne po i afrohemi asaj dhe jemi te gezuar sepse mund ti shohim perseri dallendyshet.Ato zakonisht ne Dimer ikin nga viset e ftohta dhe nisen per ne viset e nxehta.Mua me pelqen Pranevera.


Write comment
Joined tbh.me on 31 March 2014
Nothing else to show!

© 2021 tbh.me | Terms of use | About | Contact us